Back to school

Älskade Vardag,

Vare sig det är tillbaka till plugget eller inskolning på förskolan som gäller finns det små saker som gör tillvaron roligare och tjusigare. Gamla skolbänkar är bästa bordet för pyssel! Locken är stryktåliga och under kan man förvara allting man behöver.

Vi sågade av benen på bänken för att höjden skulle passa för vårt barn i förskoleåldern. Passar perfekt till min mammas och mosters fina pinnstol i modell mini. Insindan kläddes med gammal tapet och locket är säkrat med gasdämpare för att undvika smäll på de små fingrarna.

En snygg höstjacka är ett måste och klassisk kavaj är aldrig fel. Passar alla stilar och är ett tidlöst och praktiskt plagg. När det blir kallare kan den även användas under tjockare jackor.

En snygg och praktiskt skolväska är A och O. Axelremsväskan i skinn är både tålig och användbar och passar till långt mer än till skolgårdens inhängnad. Många fack är alltid ett plus!

Skinnskor i klassisk färg och modell kan aldrig gå fel. Snörskor eller promenadskor är särkra kort som passar lika fint till vardags som till fest.

school12Frukt och superhjältar alltid alltid bra att ha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *